Trading i fallende markeder

Børsuroen i verden er på ingen måte over og handelen i Asia i dag startet med et bredt fall – spesielt i det kinesiske markedet. Fallende markeder kan gi gyldne muligheter for tradere som er ute etter rask profitt, og da passer cfd handel meget godt.

underside-indeks

Børsskjelvet i Asia fortsetter

Siden nyttår har børsene i Asia vært preget av en ekstrem uro, og i natt gikk det i bratt nedoverbakke igjen. Det var Kina som virkelig fikk smake på nedturen da klokken rundet 0600 i morgen falt SSE-indeksen i Shanghai med hele 3,39%! Shenzen-indeksen fikk enda mer juling var tilbake ca 4,4%.

Årsaken til de enorme bevegelsene er at den kinesiske valutaen yuan på nytt har blitt svekket mot den amerikanske dollaren, og dette til tross for at den kinesiske sentralbanksjefen har gjort nye forsøk på å få valutaen til å styrke seg.

Han har gjentatte ganger gått ut og sagt at Kinas økonomiske strategi ikke vil svekke valutaen over tid, men markedet ser ikke ut til å ha festet noen tillit til dette. I tillegg til dette kom arbeidsministeren på banen og forklarte at et kapasitetskutt i både kull- og stålindustrien vil føre til at 1,8 millioner kinesere vil miste jobbene sine.

I januar gikk Shanghai-indeksen tilbake hele 23%, og det ser også nå ut til at man vil gå mot en nedtur også i februar.

Gode tradingmuligheter

De ustabile markedene sørger for at tradere har meget gode muligheter til å stikke av med en god fortjeneste – hvis pengene plasseres på en god måte. Sjansene til å tjene også på fallende markeder gjør cfd handel svært populært, og med gode analyser kan den prosentvise avkastningen bli meget stor. Her gjelder det å følge med på nyheter og ta for seg av de mulighetene som finnes.

Med fornuftig giring kan selv små bevegelser i markedet gi ekstreme avkastninger, men dette krever naturligvis at man investerer i de korrekte objektene, være det seg valuta, indekser eller råvarer.

kent

View more posts from this author