Plus500

– verdens handelsmaskin

Plus500 cfd handel

 • 230 kroner bonus (Vilkår og betingelser gjelder)
 • Verdens største handelsplattform
 • Gratis demokonto
 • Webtrading – ingen nedlasting nødvendig
 • App til iPhone, Android og Windows Phone
 • CFD for aksjer, valuta, indekser, råvarer, EFTer og opsjoner
 • Hovedsponsor for Athletico Madrid
 • 294.000 kr i kjøpekraft for 1000 kroner innskudd
 • Kurtasjefri handel
 • Handle i norske aksjer
 • Giring på opptil 1:294
 • Minimum innskudd på 1.000 kroner

 • Generelt om Plus500

  Plus500 LTD er en rendyrket CFD service som er lokalisert i Israel og selskapet har altså autorisasjon til å tilby handel/trading med såkalte CFDer (Contracts For Difference / differansekontrakter) med aksjer, valuta, råvarer, ETFer, opsjoner og indekser. Ser mer informasjon nederst i omtalen.

  Selskapet ble grunnlagt i 2008 og passerte allerede i 2011 over én million brukere, og dette vitner om en marked i sterk vekst og at Plus500 er en de raskest voksende nettmeglerne i Europa og Asia. Plus500 tilbyr også en egenutviklet handelsplattform som er både enkel å bruke og oversiktlig.

  Bonus

  Når du registrerer din konto hos Plus500 får du 230 kroner bonus som du kan handle for (vilkår og betingelser gjelder). Ettersom CFD er et giret produkt betyr det at du får kjøpekraft for opptil 58.800 kroner (giring på 1:294).

  Bonusen får du etter at du har registrert deg og du behøver ikke å sette inn penger for å motta dine 230 kroner!

  I tillegg til registreringsbonusen får du også muligheten til å sikre deg unike bonuser når du gjør innskudd.

  Innskudd og uttak

  Å gjøre innskudd hos Plus500 er veldig enkelt og går smertefritt og raskt. Du kan bruke flere metoder for å gjøre dette, og prosessen er naturligvis 100% trygg.

  Innskuddsmetoder: Visa, Mastercard, Skrill, Paypal og bankoverføring

  Når du skal ta ut penger streber Plus500 etter å overføre midlene tilbake til innskuddskilden i de tilfellene hvor det er mulig. Husk at du må ha sendt inn gyldig fotoidentifikasjon for å kunne gjøre et uttak. I enkelte tilfeller kan også selskapet kreve ytterligere dokumentasjon, og dette gjøres for å ivareta sikkerheten til kundenes midler. Dette gjøres også for bekrefte eierskapet til den utbetalingsmetoden som skal brukes.

  Kontotyper

  Plus500 tilbyr to forskjellige typer kontoer: en demokonto som ikke har noen tidsbegrensning og som naturligvis er gratis, og en live handelskonto som krever et minimumsinnskudd på 1000 kroner.

  Som sagt får du også en velkomstbonus på 230 kroner (vilkår og betingelser gjelder) når du registrer deg og dette gir deg en fin mulighet til å prøve CFD med ekte penger.

  Handelsplattform

  Plus500 tilbyr en handelsplattform som er både innholdsrik og lett å bruke, og man får også muligheten til å gjennomføre tekniske analyser ved hjelp av avanserte verktøy. Handelsplattformen gir deg som kunde muligheten til handel innenfor flere forskjellige markeder i det samme skjermbildet og gir deg også sanntids-priser for alle produktene. I tillegg til Forex-handel (valutahandel), får du også CFD-handel innenfor råvarer, aksjer, indekser og EFTer.

  Utover det faktum at plattformen er enkel å bruke er som sagt en av hovedfordelene med Plus500 at alt foregår i ett skjermbilde hvor en tydelig meny viser hvor man finner avsluttede handler og eksisterende posisjoner.

  Handelsplattformen til Plus500 kommer i tre forskjellige varianter: en nedlastbar versjon, en nettbasert versjon og en app-versjon for flere forskjellige operativsystemer. Når du er på farten er det derfor ingenting i veien for å kunne handle hos Plus500 – uansett hvilken telefon du har!

  Annet

  Husk at CFD er et giret produkt og at du derfor kan tape mer penger enn det du har brukt på en handel. Du kan imidlertid ikke tape mer enn hva du har på din investeringskonto.

  Plus500 tilbyr risikohåndteringsverktøy slik at du kan begrense dine eventuelle tap. Dette kan du lese mer om på selskapets hjemmesider.

  Du kan kontakte kundeservice via deres postskjema på nettsidene. Supporten er bemannet 24/7.

  Regulering

  Plus500 er et varemerke som eies av Plus500 Ltd.Plus500 Ltd opererer gjennom følgende datterselskaper
  Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission.
  Cyprus Securities and Exchange Commission registreringsnummer: 250/14.
  Plus500UK Ltd er autorisert og regulert av myndighet for finansiell adferd. Myndighet for finansiell adferd-registrert nummer: 509909.
  Plus500AU Pty Ltd AFSL #417727 utstedt av Australian Securities and Investments Commission