Nye muligheter på løpende bånd!

Det er mandag og de europeiske børsene har allerede åpnet opp for handel, og i Oslo er hovedindeksen for øyeblikket ned 0,25%. Men husk: i cfd handel kan man trade på både opp og nedgang i markedene og dette gjør at man har uendelig mange muligheter til å profitere!

Med en ny uke kommer det også nye muligheter, og det betyr at både aksjer, råvarer, indekser og valuta ligger åpen for deg og kan tilby deg uendelige mange valg.

Allerede i går kveld kl. 23.00 startet valtahandelen ettersom de asiatiske markedene da åpnet opp. De ligger som kjent en god del timer før oss, og derfor blir det slik. I denne uken er det mye spennende som skjer på valutafronten, og blant annet skal flere av medlemmene i Fed-styret i USA uttale seg om utviklingen i den amerikanske økonomien.

Slike uttalelser er viktig i forhold til utviklingen i dollarkursen, og derfor gjelder det å være på vakt i forhold til valutakryss som inneholder den amerikanske dollaren. I dag er det Kaplan og Dudley fra Fed som skal snakke offentlig, og det er derfor bare å sette seg parat med fingeren på kjøp/selg-knappen, for her kan det komme brå og store endringer, litt avhengig av hvilke ord som brukes.

Oljeprisen er også i rødt nå på morgenen, men er fortsatt på over 41 dollar for et fat Nordsjøolje. Så lenge oljeprisene går nedover ligger det også an til at Oslo Børs holder seg rød, og årsaken til det er naturligvis at vi har mange store selskaper på børsen som er avhengig av gode oljepriser.

Det var fredagen oljeprisene gjorde et byks oppover og bransjen håper og tror på at man skal få stabilt høyere oljepriser etter at det er gitt signaler fra Opec-land om at man skal begynne å strøype produksjonen av det svarte gullet. Dette vil i så fall være gode nyheter for norsk økonomi.

kent

View more posts from this author