Nettmegler – finn din her!

For deg som er ute etter å lære den edle kunst å trade så kan vi si at du har spennende tider foran deg! Men før du kommer deg så langt er du nødt til å finne en plattform å trade på, eller en såkalt nettmegler, og det gjør du her hos oss.

Det finnes mange nettmeglere å gjøre cfd handel hos, men vi har valgt ut tre plattformer som er både populære og utrolig gode.

nettmegler trading

Hos Plus500 får du 200 kroner i bonus!

Den kanskje mest kjente nettmegleren innenfor trading er Plus500 – et selskap som titulerer seg selv som ‘verdens handelsmaskin’, og det gjør de naturligvis ikke uten grunn. CFD trading har blitt mer og mer vanlig blant den gjengse nordmann, og mulighetene for høy avkastning for et lavt innskudd virker uten tvil fristende på mange.

Hos Plus500 får man sjansen til å plassere penger i både aksjer, råvarer, indekser og mer til, men en viktig forskjell fra den vanlige handelen er at man ikke eier noe av det man investerer i. Man plasserer penger i det som betegnes for underliggende instrumenter, og målet er derfor å spekulere i utviklingen av kursene på disse instrumentene. Gjør man dette riktig blir avkastningen som regel stor, men risikoen med denne handelsformen er også betydelig.

Det er giringen som gjør cfd handel så spennende og kort fortalt så innebærer dette at man for et lite beløp får investere for et langt større. Man girer altså investeringene, og dette fører til at man kan få avkastninger som er større enn beløpet man har investert, og det samme gjelder også på tapsfronten.

Det som er viktig å understreke er at man ikke kan tape mer penger enn hva man har stående på tradingkontoen hos nettmegleren.

Vi anbefaler derfor at du prøver Plus500 i dag og benytter deg av din bonus på 200 kroner (vilkår og betingelser gjelder) – da har du muligheten til å teste cfd handel uten risiko for å tape egne penger.

Men husk til slutt: CFD er girede produkter og kan resultere i at du taper din kapital.

kent

View more posts from this author