Markets.com - hvor verden kommer for å trade!

* 200 kroner i velkomstbonus - ingen innskudd kreves
* Gratis demokonto
* Verktøy til teknisk analyse
* Provisjonsfri handel
* Trade aksjer, valuta, indekser og råvarer
* App til både Android og iOS
* Innskudd med Visa, Mastercard, Maestro, bankoverføring og Skrill med mer.
* Brukervennlig handelsplattform
* Brukerstøtte døgnet rundt, 5 dager i uken
* Samarbeidspartner med Arsenal FC

Generelt om Markets.com

Tradingplattformen Markets.com er en av de som vokser raskest i verden i dag, og tilbyr handel både med CFDer og valuta. Plattformen er kraftig men allikevel brukervennlig, og du kan benytte deg av både PC og mobile enheter når du skal inn og ut av posisjoner i markedet.

Du kan trade med hundrevis av populære instrumenter, og her snakker vi både valuta, råvarer, aksjer og indekser. Som kunde hos Markets.com får du høy kvalitet på både opplæringen, servicen og kundestøtten, og at de er representert med kunder fra over 100 forskjellige land og har nettssider på 25 språk (inkludert norsk) sier ikke så rent lite om plattformens popularitet!

Husk din bonus på 200 kroner

Husk at Markets.com tilbyr sine nye kunder en velkomstbonus på 200 kroner, og dette gir deg en flott mulighet til å teste de tradingmulighetene som denne aktøren tilbyr.

Her kan du enkelt komme i gang, og det krever ingen innskudd for å mott denne bonusen.

Trading med Markets.com er enkelt!

Når du skal opprette din konto hos Markets.com vil du oppleve at dette er en enkel sak som kun tar noen få sekunder. Registrer dine opplysninger, verifiser informasjonen og du er deretter klar til å sette i gang!

Hos Markets.com vil du nyte godt av små marginer og et fravær av provisjoner, og når du også kan benytte deg av en mengde verktøy til analysering ligger alt til rette for en helstøpt tradingopplevelse.

Du har naturligvis også verktøy til å hjelpe deg med risikobegrensning, og du kan legge inn inngangsgrenser, stop-loss, inngangstopp-ordrer, grenser for når du skal ta profitt og mer til. Dette gir deg muligheten til å utvikle en helt unik strategi og ved hjelp av diagrammer, analyser, økonomiske kalendere, handelssignaler og undersøkelser har du et godt fundament som du kan basere dine avgjørelser på.

Både mobil og PC

Muligheten til å styre din konto både fra mobile enheter og fra en datamaskin gjør det enkelt å holde seg oppdatert og aktiv selv når man er på farten. Man kan sette inn penger fra alle enheter, samt gjennomføre raske uttak og laste opp nødvendige dokumenter.

Selskapets egenutviklede og toppmoderne app, som er tilgjengelig for iOS-telefoner og Android-telefoner, er meget brukervennlig og kan hentes i App Store eller Google Play.

Markets.coms Web Trader, som brukes på PC, er også et topp produkt som er noe av det beste man kan finne i bransjen, og her venter det avanserte og kraftige verktøy som kan brukes til både trading og research, og det krever ingen nedlastning av programvare.

Innskudd og uttak

Å sette inn og ta ut penger er en enkel sak hos Markets.com og selskapet godtar alle store kredittkort, samt en rekke e-lommebøker og bankoverføring. Det er heller ingen gebyrer/provisjon når du skal sette inn penger.

Når det gjelder uttak så gjøres dette med den samme metoden du valgte å gjøre innskudd med, og heller ikke her venter det noen gebyrer. Merk at du må verifisere din konto før du kan ta ut penger ved å laste opp nødvendig dokumentasjon (pass, en regning etc.)