La tradere forvalte pengene dine

eToro er en veldig spennende handelsplattform for både amatører og eksperter som ønsker å drive med CFD handel, og det er faktisk en nordmann som har utpekt seg spesielt i så måte.

Sosialt investeringsnettverk er ordet som brukes for å beskrive eToro, og dette er egentlig veldig beskrivende for plattformen. Dette er nærmest for Facebook for tradere å regne, og det er ingen tvil om at man kan lære mye der!

Norsk suksess

Det finnes mange suksesshistorier innenfor finansverdenen, men nordmannen Håkon Fuglås er et lite kapittel for seg selv. For det første er han bare 19 år og opererer fra soverommet hjemme hos foreldrene, men har har også levert er glitrende avkastning på 66% så langt i år – og dette har naturligvis blitt lagt merke til.

På eToro har man nemlig en funksjon som gjør at tradere kan kopiere hverandres porteføljer, og dette er veldig interessant. Unge Fuglås har nemlig blitt kopiert av over 500 andre tradere, og det betyr at alle handlene han gjør blir automatisk kopiert av andre – prosentvis av den kapitalen følgerne har på sine respektive kontoer. Når han gjør en investering vil derfor også de som har kopiert ham gjøre den samme investeringen.

Totalt sett innebærer dette at når han investeres settes til sammen 1-1,5 millioner kroner i sving! Når tradere blir kopiert får de også belønning fra eToro og pr. i dag tjener Fuglås omtrent 100.000 kroner på dette. Drømmen hans er uansett at handlene hans, inkludert hans følgere, vil være verdt rundt 30 millioner kroner etter hvert, ettersom han da vil få et salær på rundt 600.000 kroner.

Du har derfor muligheten i dag til å la andre suksessrike tradere få forvalte dine penger og satse på at de gjør det så godt at du også kan nyte godt av deres suksess. Husk at det er en stor risiko forbundet med CFD handel og at det alltid er en fare å tape mer penger enn hva du har investert i handelen du gjør.

kent

View more posts from this author