Kjøpsanbefaling fra Investtech

Investtech rykket i går ut med to kjøpsanbefalinger.

I gårdagens rapport fra Investtech kom det fram at det anbefales kjøp av aksjer fra både RCCL og Idex – man bes imidlertid om å selge Fred. Olsen Energy.

RCCL og Idex anbefales

RCCL har en stigende trend som er intakt selv om selskapet har reagert tilbake i løpet av den siste uken. Investtech forklarer at en videre oppgang indikeres og at nivået i dag er nært støtten ved gulvet i trendkanalen. RCCL burde også kunne være en god inngang for investorer med kortsiktige planer. De mener at det vil ligge en kortsiktig motstand ved 760 kroner.

Investtech sier at Idex ved årsskiftet bunnet ut og ga kjøpssignal. Aksjen har hatt en sterk utvikling innen for en trend som er stigende og det indikeres en utvikling som fortsatt vil være positiv. Selskapet fikk en kraftig korreksjon og kursen ligger nå nokså nær støtten på 7 kroner – og dette burde være en god kjøpsanledning. Volumbalansen er positiv og det tyder på at investorene kjøper på oppgang mens de unngår å selge på nedgang. Dette er med på å styrke trendbildet positivt.

kent

View more posts from this author