IG

verdens største tilbyder av CFD

IG cfd handel

 • Over 40 år med handelserfaring
 • Rask utførelse
 • Over 10.000 instrumenter
 • Klassisk og intuitivt design
 • Rask og pålitelig plattform
 • Tradingskole
 • Stort utvalg av verktøy og data
 • Fantastiske diagrammer med mange verktøy
 • Live oppdateringer av alle markedene
 • Meget gode analyser og nyhetsfunksjoner
 • Trading 24 timer i døgnet
 • Handel på desktop, mobil og nettbrett
 • Spreader fra 0,4 punkter

 • Generelt om IG

  IG har tilbudt tradingmuligheter til sine kunder i over 40 år og er derfor en av bautaene i CFD-bransjen. Selskapet ble etablert i 1974 og har siden den gang nektet å gi fra seg hegemoniet som den ledende aktøren innen bransjen. Du kan trade med både valuta, indekser, aksjer, råvarer og mer til, og til sammen tilbys du over 10.000 forskjellige instrumenter.

  Når du handler hos IG får du en meget god totalpakke og det innebærer prisbelønt 24-timers kundeservice, kompetanseutvikling, innsikt i markedet gjennom nyheter, data og analyser og risikostyring.

  IG har autorisasjon og er regulert av FCA (Financial Conduct Authority, og er i Norge under tilsyn av Finanstilsynet.

  IG cfd handel

  Plattform

  IG kan skilte med en prisbelønnet plattform som du kan handle på og den er naturligvis også spesialtilpasset for mobile enheter. Kort fortalt kan vi si at vi har en vanlig nettbasert plattform, Trading apper og en avansert plattform for de viderekomne brukerne.

  Ved å bruke den nettbaserte plattformen behøver du altså ikke å laste ned noen programvarer på din datamaskin, og her har du muligheten til å flytte vinduer og tilpasse layouten til ditt behov. Ordrevinduet er oversiktlig og brukervennlig, og plattformen gir deg muligheten til én-klikkstrading. Du kan også nyte godt av flere overvåkingsverktøyer slik at du ikke behøver å sitte foran datamaskinen hele dagen. Funksjoner som tradingalarmen gir deg muligheten til å bli varslet om spesielle markedsbevegelser som du ønsker å følge ekstra med på. Varsel kommer da via sms eller epost.

  Trading appen er som nevnt tilpasset de mobile formatene og IG har utviklet et produkt som går til både iOS- , Android- og Windows-produkter (telefon og nettbrett). Her kan du trade helt trygt hvor enn du måtte befinne deg i verden og du får tilgang til både markedsdata og analyser.

  Den avanserte plattformen skal vi ikke så veldig mye om, men dette er i alle fall et produkt som er rettet mot den profesjonelle og erfarne traderen. Du får direct market access, den mye brukte plattformen MetaTrader 4 og sjansen til å koble dine front-end løsninger til hele utvalget av handelsprodukter som du finner hos IG.

  Innskudd og uttak

  Når det gjelder innskudd hos IG har du muligheten til å bruke enten ditt vanlige bankkort eller et kredittkort når du skal sette inn penger. Du kan også bruke vanlig bankoverføring, men dette tar naturlig nok noe lengre tid.

  Innskuddsmetoder:
  Debetkort: Visa, Delta, Maestro, Switch, Solo, Electron
  Kredittkort: Visa, MasterCard

  Minimumsinnskudd for norske kunder er på 1250 kroner.

  IG overfører penger direkte til din bankkonto via bankoverføring ved uttak.

  Husk at du må verifisere din konto ved å laste opp nødvendige dokumenter som pass g regning som bekrefter din boligadresse.

  Kundeservice

  IG tilbyr en meget god kundeservice og er tilgjengelig 24 timer i døgnet fra mandag til fredag, mens det i helgene er noe redusert åpningstid. Du kan kontakte IG både på mail og telefon, og i tillegg har du tilgang til FAQ-sider inne fra din personlige side når du er innlogget.

  Annet

  Som vi alltid sier: CFD handel foregår med marginkrav (giring) og dette betyr høy risiko og en sjanse for at du kan tape mer penger enn du har handlet for. Denne formen for trading passer ikke alle og du er nødt til å sette deg inn i hva denne formen for handel innebærer.

  IG er en svært profesjonell aktør for den som ønsker å handle med CFDer, og her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Dette er rett og slett et komplett tilbud til den kunnskapsrike traderen!