Handle Ferraris CFD!

Ferrari-cfd

Det er ventet en spektakulær seanse på Wall Street på onsdagen når Ferrari skal lanseres på børsen, og hvis man kan kalle en børsnotering for ‘sexy’ så er nok dette muligheten for akkurat det!

I den forbindelse er naturligvis også Plus500 forberedt og har allerede lagt ut selskapets CFD på sine sider – og det betyr at du kan handle med en giring på 1:20!

Plus500

200 kroner bonus

Hvis du aldri har prøvd handel med CFD tidligere er det fint å starte hos Plus500 ettersom du der får en bonus på 200 kroner (vilkår og betingelser gjelder) som du kan handle for, samt at det finnes en fullverdig demokonto som du kan øve deg på.

CFD handel er enkelt og du skal rett og slett forutsi om en aksje eller et annet instrument vil bevege seg i positiv eller negativ retning – du kan få avkastning på begge deler såfremt du har forutsett riktig bevegelse.

10% legges ut for åpent salg

Fiat Chrysler eier 90% av Ferrari og har offentlig gått ut og sagt at 10% av selskapet skal legges ut for åpent salg, og man regner med at også Fiats aksjer vil bli påvirket av den høyprofilerte børsnoteringen.

Ferraris aksjeticker vil passende nok bli hetende ‘RACE’ og prisen pr. aksje er ventet å ligge mellom 48$ og 52$. Samlet sett vil dette dermed gi 1 milliard dollar inn!

Handelen starter onsdag

Onsdag åpner altså Plus500 for handel med Ferraris CFD og da gjelder det å være parat hvis du kunne tenke deg å prøve selv. Husk på at giringen er på 1:20 slik at du i praksis kan tape mer penger enn hva du legger i handelen, og at du dermed er parat til å lukke handelen eller sette tapsgrense.

Ha heller ikke mer penger på din handlekonto enn hva du har råd til å tape all den tid CFD-handel er veldig risikofylt.

kent

View more posts from this author