Generelle vilkår

Din bruk av CFD-Handel.no innebærer at du aksepterer våre vilkår og regler – som du finner på denne siden. Om du ikke aksepterer disse vilkårene, ber vi om at du ikke besøker vårt nettsted. Du kan også lese mer inngående om våre retningslinjer for cookies / informasjonskapsler samt våre retningslinjer for personvern.

Opphavsrett

Alt innhold du finner på denne nettsiden, som tekst, grafikk, logotyper, kunstverk og annet materiale er opphavsrettbeskyttet og skal ikke kopieres, publiseres, distribueres eller henvises til på andre nettsteder eller publikasjoner uten skriftlig samtykke fra redaksjonen hos CFD-Handel.no. Dersom publisering av vårt innhold på eksterne sider forekommer og er godkjent av redaksjonen, skal det tydelig fremgå at innholdet publiseres med tillatelse, og det skal refereres til kilden i tråd med god presse- og publiseringsetikk.

Ansvarsfraskrivelse og vilkår

CFD-Handel.no er ikke på noen måte en tradingoperatør eller aktør i markedet for handel av verdipapirer, CFD’er, binære opsjoner eller andre finansielle instrumenter. Således forekommer det ikke handel med ekte penger på CFD-Handel.no. Nettsiden inneholder imidlertid informasjon om og tilbud tilknyttet handel med ekte penger på nett. Slik handel tilbys av tredjepartsaktører som promoterer sine produkter og løsninger på CFD-Handel.no, og eventuelle pengetransaksjoner som skulle forekomme som resultat av besøk på CFD-Handel.no vil være et kundeforhold som er inngått mellom den aktuelle tredjeparten og den besøkende. Dermed fraskriver CFD-Handel.no seg alt ansvar som relaterer seg til produktene som promoteres på nettsiden.

Handel på nett som innebærer bruk av ekte penger er alltid forbundet med risiko for å kunne tape pengene man velger å investere. CFD-Handel.no fraskriver seg ethvert ansvar for eventuelle transaksjoner som forekommer mellom tredjeparter som promoteres på nettsiden.

Bruk og besøk på CFD-Handel.no og nettsteder som promoteres på siden er forbeholdt besøkende som er bosatt i områder hvor handel med finansielle instrumenter er tillatt. Dersom du bor i en jurisdiksjon hvor handel med slike finansielle produkter er forbudt, ber vi om at du forlater nettstedet.

Bruk og besøk på CFD-Handel.no er ikke forbudt for personer som er yngre enn 18 år. Produkter og tjenester som tilbys på nettsiden er imidlertid regulert og det forekommer aldersgrenser for bruk av disse produktene. Handel med ekte penger på internett kan innebære risiko for at pengene går tapt. CFD-Handel.no ønsker i denne sammenheng å anmode om at personer under 18 år forlater nettstedet – ei heller forsøker å ta i bruk produkter og tjenester som tilbys på nettsiden.

CFD-Handel forbeholder seg retten til å gjøre endringer og oppdateringer av vilkårene for bruk og besøk. Din fortsatte bruk av nettsiden innebærer at du aksepterer eventuelle endringer i de generelle vilkårene.