Europa holder pusten før ECB-møte

Det europeiske finansmarkedet, og verden forøvrig, holder pusten når resultatet av ECB’s rentemøtet legges frem. I dag kl. 1430 er alvorets time kommet.

Den europeiske sentralbanken med Mario Draghi i spissen vil i dag offentliggjøre om det kommer tiltak for å styrke euroen, og i dag venter det europeiske finansmarkedet i åndeløs spenning.

Tiltak forventet

Det er forventet at sjefen i den europeiske sentralbanken, Mario Draghi, vil komme med ferske tiltak for å nedkjempe deflasjonen i eurosonen. Spørsmålet er imidlertid om det vil være nok, og om det vil fungere?

Iliya Spivak i DailyFX tror at euroen vil stige mens aksjene i Europa vil falle hvis Draghi ikke klarer å levere varene og valutatradere over hele verden er derfor ekstremt spent på hva som vil komme frem i dag.

Vær forsiktig med tradingen nå

Det er altså borget for en svært urolig ettermiddag, kveld og natt for eurokryssene, altså valutakryss hvor euroen er presentert, og hvis man ikke allerede er i en posisjon bør man sannsynligvis vente med å innta noen posisjoner til etter at offentliggjøringen er gjort.

Det vil etter all sannsynlighet kommer store utslag med euroen, og da gjelder det at man befinner seg på den riktige siden av valutakrysset, for hvis ikke kan det bli en kostbar affære.

Det er en gylden regel som sier at man skal forholde seg rolig i forkant av store fundamentale nyheter som dette, og det bør man være også i dag.

Målet er å holde euroen svekket, men om de lykkes med det er neimen ikke godt å si. Tradere over hele verden er nå derfor i en åndeløs spenning over hva som vil skje – og det samme er vi!

Sjekk ut menyen til høyre hvis du er interessert i å finne deg en plattform som du kan trade med – alle de aktørene som ligger der har virtuelle tradingkontoer som du kan øve deg med, og dette er noe vi anbefaler til absolutt alle.

kent

View more posts from this author