eToro

– et sosialt investeringsnettverk

eToro

 • Sosialt investeringsnettverk
 • Kopier andres investeringer for å lykkes
 • App til iPhone og Android
 • Tilgang til globale markeder
 • CFD handel med råvarer, valuta, aksjer, opsjoner mm
 • Over 4,5 millioner kunder i over 170 land
 • Sponsor av West Ham United


 • Generelt om eToro

  eToro er altså en handelsplattform hvor det er CFD som står i sentrum, men denne finansaktøren har lagt en sosial vri på det hele. Man kan følge andre tradere og virkelig lære av de som kan dette. Man kan enkelt kopiere handler og ha større mulighet for å lykkes med pengeplasseringene man gjør.

  etoro

  Selskapet er lisensiert på Kypros og er regulert gjennom det gjeldende lovverket der og har tillatelse til å tilby finansielle tjenester som dette. Selskapet er også registrert og lisensiert i England under FCA og er derfor 100% trygt å bruke.

  Et sosialt aspekt

  De siste årene har utviklingen i nett-teknologien ført til at trading på nett har endret seg betydelig og at handelsmiljøet til stadighet forandrer seg. eToro har vært svært raske med å omstille seg, og i løpet av de siste par årene har selskapets trading-plattform fatt et utall priser fra flere instanser.

  Hovedsaklig kan vi si at dette sosiale investeringnettverket gir deg følgende fordeler:
  * Du kan følge og kopiere eksperter gjennom eTore Openbook
  * Softwaren Guardian Angel hjelper deg med ansvarlig handel
  * Du har flere verktøy som kan hjelpe deg med å handle mer effektivt

  Bonus

  Når du åpner en konto hos eToro og skal sette inn penger den første gangen kan du skaffe deg en ekstra bonus på opptil 30%. Man får tre forskjellige valg når man skal gjøre et innskudd og du tilbys følgende:

  * $250 – ingen bonus
  * $500 – $100 bonus
  * $1000 – $300 bonus

  Du kan også sette inn et valgfritt beløp om du ønsker det, men minsteinnskuddet er $50.

  I tillegg til dette venter det også en rekke andre bonuser som du kan benytte deg av, og spesielt som Premium medlem kan du nyte godt av dette.

  Handelsplattform

  Ryktene sier at e’en i eToro står for ‘enkel’, men om dette er tilfellet vites ikke. Uansett hva meningen er så er det et faktum at plattformene som eToro tilbyr er enkle å bruke. Pr. i dag tilbyr selskapet 3 forskjellige tradingplattformer.

  * eToro WebTrader
  * eToro OpenBook
  * eToro Mobile Trading Platform

  eToro WebTrader
  Det er helt tydelig at eToro har investert mye arbeid i å forbedre tradingopplevelsen for sine kunder.Med eToro WebTrader kan du handle fra hvor i verden du måtte ønske så lenge du har en internett-tilkobling. Designet er rent og strømlinjeformet og du sitter definitivt ikke igjen med følelsen av å presenteres for en uoversiktlig informasjonsoverflod.

  eToro skiller seg også fra andre plattformer ved at det er en chat-funksjon i WebTrader, og der kan man kommunisere live med andre tradere eller sette seg som utilgjengelig hvis man ikke ønsker å bli forstyrret. Èn ting er i alle fall sikkert: å trade med eToro er virkelig underholdende!

  eToro OpenBook
  For å implementere et aspekt av sosiale medier i handelsmiljøet har eTor lansert plattformen OpenBook. Akkurat som på Facebook lar Openbook traderne få se hva andre tradere gjør i sanntid. Ved å gjøre dette har man muligheten til å se hvilke strategier som virker eller rett og slett lære seg nye strategier. Med eToro Openbook er læringskurven betydelig kortet ned som en følge av det sosiale nettverket, og som sagt kan man enkelt både følge og kopiere handler som gjøres av andre.

  eToro Mobile Trading App
  Gjennom trading-appen til eToro kan du som trader nå ha full kontroll over alle dine investeringer på din telefon eller nettbrett – og du kan naturligvis bruke både Webtraderen og Openbook da. Appen representerer virkelig den nye trading-æraen og det er ganske fantastisk å tenke på at man ikke lenger er bundet til en stasjonær PC når man skal trade. Uansett hvor du befinner deg i verden kan du derfor nå fortsette å gjøre investeringer på din bærbare enhet – det blir rett og slett ikke bedre!

  Innskudd og uttak

  Du tilbys en rekke måter å sette inn penger på hos eToro og her er det enkelt og greit bare å velge den metoden som måtte passe deg aller best.

  Innskuddsmetoder: Visa, Mastercard, Paypal, Neteller, Moneybookers, Skrill, Webmoney og bankoverføring.

  Det er ingen problemer med å gjennomføre uttak hos eToro og det gjør du enkelt ved å gå til ‘Cashier’ på dine sider. Før du kan få tatt ut penger må du laste opp dokumenter som bekrefter din identitet og det som da må være på plass er følgende:
  * Fargekopi av ditt pass inkludert signatur
  * Kopi av en regning som ikke er eldre enn tre måneder og som bekrefter din adresse
  * Fargekopi av begge sidene av ditt kredittkort hvis du brukte dette til å gjøre innskudd. Du kan dekke til CVC-koden og la de 8 midterste sifrene på fremsiden være synlig.

  Annet

  Vi bruker alltid å mane våre lesere til forsiktighet når det kommer til handel med CFD ettersom det er et giret produkt. I praksis betyr det at du kan tape mer penger enn hva du har brukt på en handel, men samtidig har du også muligheten til å tjene betydelig mer enn hva du har investert.

  Når det er sagt så må vi få understreke at det er en ekstra sikkerhetsventil som sørger for at du ikke kan tape mer enn hva du har på din handlekonto. Har du tjent opp mye penger kan det være smart å gjøre et uttak.